rebecca-lagendijk-accountmanager-overheid-compagnon-3

Outplacement voor Technip EPG

Praktijk case

Technip EPG heeft via T.EN Netherlands Compagnon ingezet ten tijde van de bedrijfssluiting van de Rotterdam locatie van EPG. Compagnon heeft een groep boventallige werknemers op een persoonlijke manier begeleid, waarbij er oor en ruimte was voor de individuele behoeftes van de verscheidene werknemers.

De keuze voor Compagnon was gevallen door de combinatie van hun ervaring met dergelijke trajecten – waarmee op een betrouwbaar programma kon worden teruggevallen – alsmede de mogelijkheid voor maatwerk hierin. De werknemers hebben de expertise, het netwerk en de coaching ten tijde van de dienstverlening ten zeerste gewaardeerd, waarbij dat voor sommigen leidde tot de keuze voor een ‘careerchange’ en bij anderen tot herplaatsing binnen dezelfde branche.

Net zo belangrijk als het toekomstig perspectief dat Compagnon heeft geboden, heeft hun dienstverlening mbijgedragen aan een geweldig stuk ‘acceptatie en verwerking’ van de bedrijfssluiting. Dit hielp om de Talent voor Technip EPG bedrijfssluiting verder zonder frustratie af te ronden, waarbij de werknemers goed in staat waren om vooruit te kijken en om te schakelen.

Cedric van den Heuvel - Interim HR-businesspartner - Technip EPG
"De keuze voor Compagnon was gevallen door de combinatie van hun ervaring met dergelijke trajecten – waarmee op een betrouwbaar programma kon worden teruggevallen – alsmede de mogelijkheid voor maatwerk hierin"’’
Cedric van den Heuvel - Interin HR Business Partner - Technip