Home/ compagnon

Geen bureau, maar een compagnon

Mensen zijn cruciaal voor organisaties. Organisaties zijn cruciaal voor mensen. Wij brengen ze samen. Wij zijn je compagnon.
Header Banner Image
Een echte Compagnon
Een echte compagnon

Jouw gesprekspartner

Voor elke stap in je loopbaan
Voor kandidaten, klanten en collega's

Voor elk moment in je loopbaan

Hét HR-netwerk
Met hét HR-netwerk van Nederland

Al meer dan 70.000 professionals

Groei met Compagnon

In 2000 begonnen Hetty en Frank Compagnon vanuit de overtuiging dat samenwerken ook anders kon. Werken als een échte compagnon met kandidaten, klanten en collega’s. Dat is wat ons beweegt.

Mensen zijn cruciaal voor organisaties en organisaties zijn cruciaal voor mensen. We geloven dat mensen succesvol kunnen zijn als ze ergens werken waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en te groeien. Dat vraagt niet om een 'bureau', maar om een compagnon.

Neem contact op
Hetty Moll en Frank Roders - oprichters Compagnon

Onze dienstverlening

Het proces van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers is ons specialisme

Dienstverleningstabel Compagnon V2

Compagnon helpt mensen en organisaties succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. We bieden complete oplossingen voor recruitment-, employability- en HR-management.

We heten niet voor niets Compagnon: we hebben de ambitie om onze naam écht inhoud te geven. Onze teams werken vanuit Amsterdam, Den Bosch, Utrecht en Zoetermeer (hoofdkantoor).

Compagnon kwaliteit 3

Compagnon kwaliteit

Werk je samen met Compagnon, dan kies je voor zekerheid. Onze processen zijn ISO-gecertificeerd, we onderzoeken voortdurend de tevredenheid van kandidaten, collega's en opdrachtgevers en scoren een ruime 8.

Compagnon is:

  • aangesloten bij de Vereniging van Detacheerders Nederland en voldoet zodoende aan haar kwaliteitseisen;

  • uitgever van de HRMonitor. Dé vakinhoudelijke nieuwsbrief voor meer dan 25.000 professionals;

  • onderschrijver van de ‘Recruitercode’;

  • opdrachtgever van het jaarlijkse onderzoek naar de arbeidsmarkt voor HR én recruiters;

  • partner van o.a. Werf&, ZiPconomy, HRTech Review, FME en Recruitment Tech Awards;

  • al vijf jaar op rij uitgeroepen tot een echte 'Great Place to Work'.

Great Place to work logo
ISO 9001-2015 LR

Compagnon Compassie

Compagnon wil haar naam inhoud geven naar kandidaten, klanten, collega’s én naar mensen die het echt nodig hebben. Daarom hebben we de stichting Compassie opgericht.

Een aantal jaren geleden zijn we bij het Christian Rural Aid Network (CRAN) op bezoek geweest. Een NGO in Cape Coast, Ghana. Daar hebben we kennisgemaakt met de mensen die met behulp van microkrediet een bedrijf starten of laten groeien. Zo zorgen zij ervoor dat de kinderen van hen zelf en van anderen, naar school kunnen. Dat is belangrijk om te kunnen deelnemen aan de ‘gewone’ economie.

Meer over Compassie
Compagnon Compassie 2

Running HR-professionals & recruiters

Vind je het leuk om mee te lopen in teamverband? Compagnon schrijft HRunners in voor wedstrijden waar je gebruik kunt maken van de faciliteiten voor teams, zoals ontvangstruimte, consumpties en shirts. Wij doen altijd mee aan de 10 kilometer.

Altijd sportief, gezellig én gratis voor echte HRunners. Volg ons via Facebook. Heb je vragen of wil je je aanmelden voor één van de wedstrijden? Kijk via onderstaande link voor meer info over de HRunners-agenda en meld je aan.

HRunners agenda
hrunners-compagnon 2
Manon Kouwenhoven - officemanager - Compagnon
Neem contact op met ons officemanagement