Op de hoogte blijven van HR?
Ontvang elke twee weken onze HRMonitor nieuwsbrief.
HRM
Hetty Moll heeft al een rijk leven in het HR-vak achter de rug. Ze was onder meer manager van een HR-adviesbureau, HR-directeur in een grote horeca-organisatie en sinds 2000 oprichter en directeur van Compagnon. Ook was ze enkele jaren voorzitter van de NVP in Zuid-Holland. Altijd ziet zij mensen als doorslaggevend voor het succes van organisaties.
Tulpen
Als gepassioneerd verzamelaar van tulpen was voor Hetty de tulp het ideale logo voor Compagnon. Waar je ook bent in het bedrijf; in alle vier kantoren én op de website, je ziet de tulp overal. Deze staat symbool voor de groei waar Hetty samen met klanten en collega’s naar streeft. Ooit hoopt ze een nieuw bedrijf te starten waarin tulpen nog meer centraal staan.
Hetty Moll - Compagnon met hart en ziel
Ondernemen
Afkomstig uit een ambtenarenfamilie had Hetty even nodig voor zij de weg naar het ondernemerschap vond. Tijdens haar dienstverband bij MKB Nederland trof ze haar ‘compagnon’ en werd die stap vanzelfsprekend. Inmiddels staat ze in de The Next Women 100 van meest succesvolle vrouwelijke ondernemers.
Den Haag
Als student in Eindhoven viel haar Haagse afkomst meteen op, al is het eigenlijk Scheveningen. De bijnaam ‘Haagse Hetty’ was snel geboren en leidde uiteindelijk tot een Facebook-groep waarin ze Haagse restaurants en winkels bespreekt (als ze tijd heeft…). Op haar weinige vrije zaterdagen is shoppen in Den Haag haar favoriete tijdsbesteding.
Compagnon
De naam Compagnon drukt uit wat Hetty wil zijn: een echte compagnon voor klanten, kandidaten en collega’s. Ook privé is dat de rol die ze op zich neemt. Ze had dus ook in een andere branche dan HR actief kunnen zijn: ‘het gaat om de visie, om echte dienstverlening’. Inmiddels heeft zij geleerd dat zo’n visie makkelijker gezegd is dan gedaan. Maar ook dat de aanhouder wint. ‘De tulp komt immers altijd weer op’.
Interviews van Hetty met HR-directeuren

Opinies en inzichten van de top in HR. Interviews van Hetty Moll en Toine Al met HR Executives

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Hetty Moll.
Hetty Moll
Hetty Moll Directeur Compagnon