Op de hoogte blijven van HR?
Ontvang elke twee weken onze HRMonitor nieuwsbrief.

Maak kennis met Frank Roders, directeur Compagnon

Marketing
Frank Roders leest, leeft, ís marketing. ‘Zichzelf en anderen aangenaam verrassen’ is zijn tweede natuur. Na met Compagnon te zijn gestart, ontdekte hij een heel verwant vakgebied: recruitment. Zijn ervaring in en passie voor marketing bleek daar één-op-één toepasbaar. Om het vakgebied verder te ontwikkelen, richtte hij in 2001 de vakorganisatie Recruiters United op en was hij jarenlang voorzitter. Recruiters United floreert tot op de dag van vandaag.
Sport
Na een zeer lange aanloop werd Frank alsnog sportief. Fitness, hardlopen en zwemmen behoren nu tot zijn wekelijkse programma. Maar zijn favoriete sport? Dat is met beide zonen op de bank voetbal kijken, vooral naar FC Barcelona.
Ondernemen
Als je aan Frank vraagt wat hij is, antwoordt hij naar volle overtuiging: ‘ondernemer’. Dat is hij al meer dan 20 jaar en eigenlijk al voordat hij als ondernemer begon. Hij is fervent aanhanger van het gedachtegoed van Covey en vooral diens eerste habit: je hebt een keuze! Met Compagnon werd hij twee keer FD Gazelle en hij zal niet rusten tot hij het weer is…
Muziek
Waar Hetty Moll ‘van’ Den Haag is, is Frank ‘van’ de muziek. En dan vooral de soul. Dat begon ooit met Otis Redding en ging door met al zijn navolgers. Waarom juist soul? Omdat dit staat voor ‘met hart en ziel, 200% inzet en een knipoog’, wat ook Frank’s persoonlijkheid typeert. Hij organiseert graag uitjes naar concerten en je komt hem nog steeds tegen in Paradiso. Voor hem de ultieme afleiding in een druk bestaan.
Compagnon
De juiste medewerkers zijn cruciaal voor het succes van organisaties. De juiste organisatie is cruciaal voor het succes van mensen. Met Compagnon wil hij mensen en organisaties helpen succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Frank: ‘Met recruitment maak je het verschil’.
Welkom bij Compagnon

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Frank Roders.