Op de hoogte blijven van HR?
Ontvang elke twee weken onze HR Strategie nieuwsbrief.
Interesse in deze vacature? Neem contact op of Solliciteer direct
Ons aanbod
 • Gevarieerde en uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers
 • Een beter salaris en een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • Het Compagnon College, zodat jij de groei doormaakt die jij nastreeft
 • Enthousiaste, professionele en resultaatgerichte collega’s
 • Laptop, telefoonvergoeding, mobiliteitsbudget én bonusregeling
Jouw profiel
 • Afgeronde HBO/WO opleiding
 • 2 jaar ervaring als intercedent of recruiter
 • Bereid om te reizen naar leuke opdrachtgevers
 • Zelfstandig, leergierig en flexibel
 • Dienstverlenende houding richting klanten én kandidaten

Draag bij aan het succes van mensen én organisaties

Bij Compagnon helpen we je om de beste te worden in je vak. Je krijgt een buddy en begeleiding van een ervaren consultant waarmee je regelmatig je voortgang bespreekt. We werken met de nieuwste tools en je leert van experts. Je krijgt veel vertrouwen en vrijheid en daarmee ook verantwoordelijkheid.

Bij de klant ben je dé recruitment expert voor tijdelijke opdrachten. Je optimaliseert het recruitment onder de vlag van de klant, maar onder de verantwoordelijkheid van Compagnon. De omgeving waarin je terecht komt vraagt om veel zelfstandigheid en flexibiliteit. Je managet de verwachtingen van de klant door continu de voortgang te evalueren en bij te sturen indien nodig.

Ons recruitment team bestaat uit 50 recruiters van junior tot senior. Elke maand komen we vanuit de verschillende regio’s bij elkaar in Zoetermeer. Voor de gezelligheid, om successen met elkaar te delen en de nieuwste ontwikkelingen in de markt met elkaar te bespreken. We hebben allemaal een gezonde dosis humor, gaan voor plezier én prestatie en hebben een passie voor recruitment.

En werk met plezier als een echte compagnon

Compagnon is 'Great Place to Work Certified'. We werden door onze collega's beoordeeld op vertrouwen, trots en plezier. Alleen organisaties die op alle onderdelen van het onderzoek de vereiste scores behalen, mogen deze titel voeren.

Bij Compagnon willen wij onze naam inhoud geven. Een echte compagnon neemt de verantwoordelijkheid voor:

 • een plezierige werksfeer;
 • een uitstekend resultaat.

Als iedereen er zo in staat, heb je een succesvol team waarin mensen elkaar vertrouwen. Dat is de basis voor groei van iedereen, immers: Together Everyone Achieves More.

Zijn we ook maatschappelijk betrokken? In ieder geval organiseren we (gratis) bijeenkomsten voor werkzoekenden en zamelen we geld in voor microkrediet in Ghana.

Proef de sfeer van het werken als Compagnon

Maak kennis met je collega's

Bij Compagnon werken we vanuit vier vestigingen: Amsterdam, Den Bosch, Utrecht en Zoetermeer. Elke vestiging wordt geleid door consultants die elk een groep recruitment- en HR-professionals begeleidt. Benieuwd wie deze consultants zijn? Bekijk hun LinkedIn profiel door op hun naam te klikken en neem gerust contact met ze op.  
Team Amsterdam
Ook in de hoofdstad vind je onze specialisten. In Amsterdam wordt Compagnon vertegenwoordigd door Laura, Hedwig en Madelon.
Team Den Bosch
In Den Bosch tref je Monique, Angelique en Leen in het kantoor van Compagnon in het FC Den Bosch stadion.
Team Utrecht
Centraal in het land op bedrijventerrein Papendorp houden Jolanda en Renee de vestiging draaiende.
Team Zoetermeer
Op ons hoofdkantoor in Zoetermeer zijn Lonneke, Ingmar en Mariët verantwoordelijk voor de regio.

Solliciteren bij Compagnon

In vier stappen naar jouw nieuwe job

Geef ons een belletje of laat je contactgegevens achter op het reactieformulier
Samen met de recruiter bespreek je de mogelijkheden bij Compagnon
Je maakt kennis met naaste collega's en het management
Na een succesvol assessment kunt je aan de slag!

Al 20 jaar expert

Bij Compagnon willen we dé expert zijn in:

 • HR. We zijn al sinds 2000 een leidende partij in de bemiddeling van HR-professionals met nu 100 medewerkers. We brengen jaarlijks het onderzoek naar de HR-arbeidsmarkt uit en zijn partner van HR Strategie.
 • Recruitment. We zijn oprichter van vakorganisatie Recruiters United, de partij achter vernieuwingen als ‘RPO’ en ‘sourcing’ en partner van onder meer de Recruitment Tech Awards en Werf&.

In beide vakgebieden participeren we in talloze bijeenkomsten. Zowel in HR als in recruitment staan we voor innovatie en een optimale uitvoering.

Compagnon College

Ons eigen Compagnon College is de motor achter de groei van medewerkers in:

 • Recruitment. De cursussen van Social Talent.
 • HR. Een eigen opleidingsprogramma gebaseerd op de visie van 'HR-goeroe' Dave Ulrich, zo word je de business partner waar werkgevers naar vragen.
 • Persoonlijke ontwikkeling. Het gaat niet alleen om kennis, het gaat vooral om hoe je die effectief maakt, je leert het onder meer in onze 7 habits training.

Voortdurend passen we het aanbod aan op ontwikkelingen in de markt en vragen van deelnemers, zodat jij de groei doormaakt die jij nastreeft.

Wat zeggen collega's over werken bij Compagnon?

Sandra Charan Recruitment Professional
“Doordat ik op verschillende recruitment-opdrachten ingezet word, kan ik in diverse keukens kijken: van commercieel tot aan de zorg. Bij Compagnon krijg ik veel vrijheid om deze opdrachten zelf in te vullen op de manier die bij mij past met als resultaat: een tevreden opdrachtgever, goede candidate experience en Happy-Compagnons!”
Bert aan den Toorn Recruitment Professional
“Al tijdens de sollicitatie voelde Compagnon als een warm bad en zo voelt het nog steeds. Ik krijg de vrijheid en de middelen om mezelf snel te ontwikkelen en te proeven van diverse organisaties. Het vertrouwen dat ik krijg om zelfstandig een opdracht succesvol te volbrengen voelt goed. En door het fijne contact tussen mede-Compagnons staan we altijd als team voor elkaar klaar.”

Solliciteer direct

Bel direct met Marieke of verstuur direct jouw sollicitatie. We zijn je graag van dienst.

Vul de gemarkeerde velden in om verder te gaan
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Meer weten over deze vacature?

Marieke Lansdaal
Marieke Lansdaal