Op de hoogte blijven van HR?
Ontvang elke twee weken onze HR Strategie nieuwsbrief.

Vertrouwen is de basis

ONTWIKKELING, SUCCES EN PLEZIER STAAN CENTRAAL

Wie wil dat nu niet? Werken bij een van de mooiste bedrijven van Nederland. Compagnon is een Great Place to Work. Een certificering die nooit een doel op zich is geweest, wel een prachtige beloning voor onze manier van werken. Sinds onze oprichting in 2000 gaan wij als een échte compagnon om met onze medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers. Vertrouwen is de basis; bevlogenheid en resultaat de logische gevolgen.

Een werkgever? Een compagnon!

Vertrouwen en betrokken 
In zelfsturende teams leren wij van elkaar en van onze fouten. Dit kan alleen als mensen zich veilig voelen. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Door in alles de zeven eigenschappen voor persoonlijk leiderschap van Stephen Covey centraal te stellen.

De baas is niet de baas
Compagnon is wat je noemt een unbosser. We zien collega’s en klanten als partner, delen informatie, luisteren naar iedereen en stellen het gemeenschappelijke doel voorop. Binnen ons team – waarvan ook de directie deel uitmaakt – inspireren en motiveren we elkaar.

De onverdeelde aandacht
Wij werken continu aan een optimale employee experience. Van het eerste contact tot het afscheid en zelfs daarna: elk moment krijgt onze volle aandacht. Centraal staan de ontwikkeling, het succes en plezier van onze medewerkers. Een vast contract hoort daarbij.

Blik op de toekomst

Professionele ontwikkeling
Samen met onze medewerkers kijken we vooruit en werken we aan hun volgende stap, of dat nu binnen Compagnon is of elders. Via ons online leerplatform kiest iedereen de trainingen die bij de eigen ambities passen.

Persoonlijke ontwikkeling
Groeien als professional en als persoon op de gebieden die jij nodig hebt. Je kan gebruik maken van onze coaches, een psycholoog, maar ook van een eigen fysiotherapeut en onze juridisch adviseur. Jouw welbevinden is het uitgangspunt. 

Door- en doorgroeien
De leukste manier van ontwikkeling? Doorgroeien binnen Compagnon! De kansen liggen voor het oprapen. Groeien van junior recruiter tot teamlead of consultant. Switchen van recruitment naar HR of andersom. En wat te denken van het uitbreiden van een eigen vestiging?

Het grote geheel, binnen én buiten Compagnon

De cirkel rond
Het succes van onze mensen is bij ons topprioriteit. Want hoe beter zij presteren, hoe beter het is voor onze klanten. En succesvolle klanten leiden weer tot beter functionerende teams. Dat maakt de cirkel rond: iedereen wint!

Onze ambitie
In 2025? Dan staan op alle HR-afdelingen in Nederland de bekende Compagnon-tulpen. En vieren wij met alle medewerkers onze uitverkiezing tot Best Place to Work. We hebben allemaal dit zelfde doel voor ogen.

Maatschappelijk betrokken
We hebben aandacht voor de wereld om ons heen. Alle medewerkers dragen bij aan onze stichting Compassie, waarmee we microkrediet in Ghana ondersteunen. Waar we ook trots op zijn: we hebben collega’s die hun pauze gebruiken om de omgeving van onze kantoren schoon te houden.

Plezier op én buiten de werkvloer

De juiste balans
Je fit voelen is de basis van een goede werk-privébalans. We stimuleren mensen om te bewegen met onze hardloopclub HRunners, de wekelijkse yoga en gratis fysio. Lunchen doen we gezamenlijk en natuurlijk gezond, en onze flexibele werktijden geven je ruimte. 

Ook als collega’s zijn we elkaars compagnon
Successen en persoonlijke momenten vieren we uitgebreid en ook in moeilijke tijden zijn we er voor elkaar. Tijdens de vele teamuitjes en activiteiten leren we elkaar goed kennen. En ons 'Happy Team' zorgt voor leuke verrassingen. 

Delen in succes
Bijzondere resultaten worden extra beloond. Onderlinge concurrentie? Integendeel! Hechte samenwerking leidt tot een bonus voor het hele team. En draagt een van onze medewerkers een nieuwe collega aan? Dan verdient zij of hij een geheel verzorgd weekend naar Praag.

Je collega's?

Wil je weten hoe het is om te werken bij Compagnon? Lees hier wat je toekomstige collega's ervaren. Voel je vrij om contact met ze op te nemen wanneer je meer wilt weten. 

Compagnon op Instagram

Welkom bij Compagnon

Marieke Lansdaal
Marieke Lansdaal