Op de hoogte blijven van HR?
Ontvang elke twee weken onze HR Strategie nieuwsbrief.

Inschrijven of solliciteren?

Ons inschrijf- en sollicitatieproces bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Wij vragen je online een aantal basisgegevens in te vullen. Na het verzenden van deze gegevens word je opgenomen in ons bestand.
  • Na inschrijving, ontvang je van ons een e-mail bevestiging met daarin inloggegevens. Met deze inloggegevens heb je toegang tot ‘Mijn Compagnon’. Mijn Compagnon is je persoonlijke pagina waar contactgegevens en CV beheert kan worden. Wij adviseren deze gegevens zo compleet mogelijk te maken en actueel te houden, zodat wij je goed van dienst kunnen zijn.
  • Wij proberen zo veel mogelijk persoonlijk contact te onderhouden (persoonlijke kennismaking, telefonisch contact), maar omdat zoveel mensen zich inschrijven of solliciteren is dat helaas niet altijd mogelijk.
  • Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek met één van onze consultants, vragen wij ter voorbereiding een ‘Persoonlijk Profiel’ in te vullen. Het Persoonlijk Profiel is bedoeld als aanvulling op het CV en geeft ons inzicht in jouw persoonlijkheid, competenties en ambities; de basis voor een goed advies.
  • Het kan zijn dat je wordt uitgenodigd om jezelf op video te presenteren. In dat geval ontvang je een uitgebreide toelichting, hoe dat goed te doen.
Inschrijven als HR-kandidaat
Ga naar het open inschrijfformulier

Contact

Daphna Nahmias
Daphna Nahmias

Actuele vacatures