Op de hoogte blijven van HR?
Ontvang elke twee weken onze HRMonitor nieuwsbrief.

Compagnon Compassie

Compagnon wil haar naam inhoud geven naar kandidaten, klanten, collega’s én naar mensen die het echt nodig hebben. Daarom hebben we de stichting Compassie opgericht.

Een aantal jaren geleden is Compagnon bij het Christian Rural Aid Network (CRAN) op bezoek geweest. Een NGO in Cape Coast, Ghana. Daar hebben we kennisgemaakt met de mensen die met behulp van microkrediet een bedrijf starten of laten groeien. Zo zorgen zij ervoor dat de kinderen van hen zelf en van anderen, naar school kunnen. Dat is belangrijk om te kunnen deelnemen aan de ‘gewone’ economie.

Wat doet Compassie?

Bijdrage Compagnon

De medewerkers van Compagnon dragen maandelijks bij aan Compassie. Compagnon verdubbelt dit bedrag en zo wordt er iedere maand een aanzienlijke som overgemaakt aan CRAN. Er is ook een werkgroep Compassie, die de aandacht op de stichting levend houdt en activiteiten stimuleert om extra geld in te zamelen.


Wil je ook bijdragen?

CRAN ontvangt regelmatig vrijwilligers om bij te dragen aan de uitvoering van projecten. We brengen je graag in contact. Verder staat Compassie altijd open voor ideeën. Heb je een idee of wil je er eens over van gedachten wisselen? Stuur een bericht naar compassie@compagnon.com. We nemen dan snel contact met je op.

Als je financieel wil bijdragen, mag dat natuurlijk ook; gráág zelfs. Doneer door de onderstaande QR-code te scannen met de mobiele app van je bank of maak een bedrag over via bankrekeningnummer NL17RABO 0346014948. Vermeld je e-mail adres bij je donatie, dan sturen wij je de periodieke nieuwsbrief van CRAN. Bij voorbaat dánkjewel!