Op de hoogte blijven van HR?
Ontvang elke twee weken onze HRMonitor nieuwsbrief.

Werf& Festival Recruitment in de Zon - Utrecht

Evenement 16 september 2022 (13:30 uur)
Na de zomer weer met frisse energie van start met een update van jouw arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentkennis? Vrijdag 16 september gaat een mooie dag worden met verschillende informatieve, interactieve en inspirerende sessies over uiteenlopende onderwerpen die voor jou relevant zijn. Én niet te vergeten met een gezonde dosis FUN.

Het festival begint om 13.30 uur. Tijdens diverse rondes met korte sessies krijg je concrete tips en tools aangereikt die je de volgende dag al in de praktijk kunt brengen. Een dag waarin je rondloopt in DUS Utrecht, de sessies bezoekt die jou het meeste aanspreken en waar je met je collega’s of vakgenoten in gesprek gaat over alles wat er speelt in de mooie wereld van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken, maar vooral ook om “lekker” bezig te zijn. Een gezellige barbecue mag uiteraard niet ontbreken op deze dag. Om 21.30 sluiten we het festival af.

Wat kan ik deze dag allemaal verwachten?
De onderwerpen die deze dag aan bod gaan komen zijn onder andere:

De Kandidaat Centraal
Bouw je Employer Brand
Zo bouw je de optimale Candidate Journey
Podcasts en video’s maken
Sourcing Tools
Je personal brand laten shinen
Inbound recruitment
Elevator Pitch
Yoga
Managen van de hiring manager
Natuurlijk gaan we nog veel meer doen! In de komende weken zal het programma ingevuld worden en houden we je hier op de hoogte van de verschillende sessies.

Waar en hoe laat?
Het festival, in DUS Utrecht start om 13.30 uur en duurt tot 21.30 uur.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link. Dit event wil je natuurlijk niet missen, dus waarom wachten? De deelnamekosten zijn slechts 195 euro (exclusief BTW) per persoon. Dit is inclusief drankjes, tussendoortjes en een barbecue in de avond. Parkeren is gratis in de omgeving. Wacht niet te lang met inschrijven want het aantal plaatsen is beperkt.

Samen met collega’s?
Hét Festival Recruitment in de Zon leent zich natuurlijk optimaal om samen met jouw collega’s aan deel te nemen om zo na een gezellige en leerzame dag startklaar het najaar in te gaan. Kom je met 4 personen, dan mag de 4e collega helemaal gratis deelnemen.

Gepubliceerd op: 12 juli 2022