Op de hoogte blijven van HR?
Ontvang elke twee weken onze HRMonitor nieuwsbrief.

HRunners - NN CPC - Den Haag

Evenement 12 maart 2023 (12:00 uur)
Wil jij gezellig én gratis met meedoen met de 10km business run van de CPC loop in Den Haag? Schrijf je in als HRunner en ontmoet op zondag 12 maart vakgenoten met dezelfde passie voor hardlopen als jij. Als HRunner maak je gebruik van de faciliteiten van teams, zoals ontvangstruimte, consumpties en shirts. 

Verzamelen
De HRunners verzamelen vanaf 11:15 in het business pavilioen dat zich bevindt op het Malieveld. Uitsluitend op vertoon van het startnummer wordt er toegang verleent tot het paviljoen. We zullen vanuit daar rond 11:45 richting de start lopen.

Shirts en startnummers
Je ontvangt een special HRunners shirt thuisgestuurd. Vergeet in de toelichting je maat niet door te geven! Het startnummer ontvang je van de CPC-organisatie ook thuis. Vergeet dit dus niet mee te nemen.

Kleedgelegenheid en Tasseninname
Er is voor alle business runners kleedgelegenheid met aparte ruimte voor dames en heren. Er is een mogelijkheid om een tas achter te laten. Hiervoor zit er op het startnummer een label dat correspondeert met het startnummer. Er is echter geen bewaking en er wordt afgeraden om waardevolle spullen hier achter te laten.

Contact
Mocht je vragen hebben over de HRunners of deze run contacteer Bob Roders op broders@compagnon.com
Gepubliceerd op: 10 januari 2023
Aanmelden voor dit event
Meld je aan voor dit evenement door inzending van je gegevens via dit formulier.
Vul de gemarkeerde velden in om verder te gaan
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.