Home/compagnon/ great-place-to-work

Werken bij een Great Place to Work

Kies voor een organisatie die staat voor plezier, prestatie, vertrouwen én groei.

Header Banner Image
Icon_Compagnon College
Compagnon College

Talloze opleidingen voor recruitment, HR en persoonlijke ontwikkeling

Icon_Compagnon cultuur
Unieke cultuur

We willen echte compagnons zijn voor klanten, kandidaten en elkaar

IconSportief (002)
Sportief

Sluit je aan bij onze eigen hardloopclub (HRunners) of doe mee met de poweryoga

Joris Otten en Marieke Rogels Compagnon 2

Vertouwen is de basis

Wie wil dat nu niet? Werken bij een van de mooiste bedrijven van Nederland. Compagnon is een Great Place to Work. Een certificering die nooit een doel op zich is geweest, wel een prachtige beloning voor onze manier van werken.

Sinds onze oprichting in 2000 gaan wij als een échte compagnon om met onze medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers. Vertrouwen is de basis; plezier en prestatie de logische gevolgen

Een werkgever? Een compagnon!

Vertrouwen en betrokken
In zelfsturende teams leren we van elkaar en van onze fouten. Psychologische veiligheid is hierin essentieel. We bereiken dit door de zeven eigenschappen voor persoonlijk leiderschap van Stephen Covey centraal te stellen.

De baas is niet de baas
Compagnon is een unbosser. We zien collega's en klanten als partners, delen informatie en stellen gemeenschappelijke doelen. Zowel de directie als het team inspireren en motiveren elkaar.

Onverdeelde aandacht
We streven naar een optimale employee experience. Van eerste contact tot afscheid krijgt elk moment onze volle aandacht. Ontwikkeling, succes en plezier staan centraal

Plan kennismaking
Jolanda ten Noever de Brauw en Isabelle Lekahena Compagnon

Je toekomst begint hier

Professionele ontwikkeling
Samen met onze medewerkers kijken we vooruit en werken we aan hun volgende stap, of dat nu binnen Compagnon is of elders. Wij helpen jou je ambities waar te maken.

Persoonlijke ontwikkeling
Groeien als professional en persoon met onze coaches, psycholoog, fysiotherapeut en juridisch adviseur. Jouw welbevinden is het uitgangspunt.

Groei door en door
De leukste manier van ontwikkeling? Doorgroeien binnen Compagnon! Groeien van junior recruiter tot teamlead of consultant. Switch van recruitment naar HR of andersom. En wat te denken van het uitbreiden van een eigen vestiging?

Neem contact op
Romy van genderen, Marieke rogels, Jaco de pee en Joris otten Compagnon

Het grote geheel, binnen én buiten Compagnon

De cirkel rond
Het succes van onze mensen is bij ons topprioriteit. Want hoe beter zij presteren, hoe beter het is voor onze klanten. En succesvolle klanten leiden weer tot beter functionerende teams. Dat maakt de cirkel rond: iedereen wint!

Onze ambitie
In 2025? Dan staan op alle HR-afdelingen in Nederland de bekende Compagnon-tulpen. En vieren wij met alle medewerkers onze uitverkiezing tot Best Place to Work. We hebben allemaal dit zelfde doel voor ogen.

Maatschappelijk betrokken
We hebben aandacht voor de wereld om ons heen. Alle medewerkers dragen bij aan onze stichting Compassie, waarmee we microkrediet in Ghana ondersteunen. Waar we ook trots op zijn: we hebben collega’s die hun pauze gebruiken om de omgeving van onze kantoren schoon te houden.

Plan kennismaking
Marieke Rogels en Romy van Genderen Compagnon

Plezier op én buiten de werkvloer

De juiste balans
Je fit voelen is de basis van een goede werk-privébalans. We stimuleren mensen om te bewegen met onze hardloopclub HRunners, de wekelijkse yoga en gratis fysio. Lunchen doen we gezamenlijk en natuurlijk gezond, en onze flexibele werktijden geven je ruimte. 

Ook als collega’s zijn we elkaars compagnon
Successen en persoonlijke momenten vieren we uitgebreid en ook in moeilijke tijden zijn we er voor elkaar. Tijdens de vele teamuitjes en activiteiten leren we elkaar goed kennen. En ons 'Happy Team' zorgt voor leuke verrassingen. 

Delen in succes
Bijzondere resultaten worden extra beloond. Onderlinge concurrentie? Integendeel! Hechte samenwerking leidt tot een bonus voor het hele team. En draagt een van onze medewerkers een nieuwe collega aan? Dan verdient zij of hij een geheel verzorgd weekend naar Maastricht.

Neem contact op
Rebecca Lagendijk Accountmanager Overheid Compagnon 2

Heb je verder nog vragen?

We zijn je graag van dienst

Jessica Burger Corporate Recruiter Compagnon
Neem contact op met Jessica Burger, corporate recruiter