Op de hoogte blijven van HR?
Ontvang elke twee weken onze HR Strategie nieuwsbrief.

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie - Rotterdam

Evenement 30 maart 2021 (10:30 uur) Rotterdam

Dinsdag 30 maart start de 29e editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Van werving tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Samen zorgen we ervoor hoe jij arbeidsmarktcommunicatie het beste kunt inzetten in jouw organisatie!

Dé arbeidsmarktcommunicatie-opleiding
De leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan elke opleidingsdag volg je een e-training van ongeveer 45 minuten waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor ligt tijdens de opleidingsdagen de nadruk meer op de praktijk. Met best practices uit binnen- en buitenland, werken aan kleine opdrachten en cases voor de eigen organisatie. 

De leergang wordt succesvol afgesloten met een eindopdracht. Jouw eigen praktijk staat centraal voor de eindopdracht zodat je de opleiding afrond met een concreet eindproduct als een arbeidsmarktcommunicatieplan, werkgeverspositionering, candidate experience onderzoek, recruitmentsite-plan of referralstrategie.

Programma en inschrijven
Kijk hier voor het complete programma en hoe je je kunt inschrijven.

Gepubliceerd op: 16 november 2020