Onze vestigingen
Amsterdam
020-4084010
s-Hertogenbosch
073-7511716
Utrecht
030-6701570
Zoetermeer
079-3631680

HTN - Toptalent vinden & binden - Hoofddorp

Evenementdatum: 23 november 2017
De juiste mensen in huis hebben is van levensbelang voor uw business. Morgen kan een concurrent de boel op z’n kop zetten. Daarom moeten bedrijven enorm alert, fit en wendbaar zijn. Daar hoort een flexibele workforce bij. We nemen werknemers aan die alles kunnen wat er te kunnen valt, en binnen een jaar zitten ze alweer bij de concurrent. Herkenbaar?
Door de verhoogde transparantie en de snelheid waarmee de concurrentieverhoudingen veranderen, is ook de arbeidsmarkt veel flexibelere geworden dan voorheen. Dat heeft grote consequenties voor de manier waarop organisaties omgaan met hun mensen en hun talenten.

Hoe krijgt u de juiste mensen binnen en aan u gebonden? En hoe weten we zeker dat ze vervolgens ook een waardevolle bijdrage kunnen leveren? Dit laatste heeft vaak niet met vaardigheden te maken: het gaat er meer om of ze binnen de cultuur passen, of ze dezelfde mindset hebben. Een betere, andere cultuur bewerkstellingen is echter niet eenvoudig. Want wat vinden talenten – jong en oud – nu belangrijk in de cultuur en hun baan? Welke factoren moeten we op letten om écht ‘talent’ – binnen en buiten de organisatie – te herkennen? En hoe zorgen we ervoor dat we dit talent inzetten ten gunste van hun eigen ambities én de resultaten van de organisatie?

Datum, Tijden en Locatie                                                                                               
Datum: 23 november 2017
Tijden: 13.30 – 18.30 uur
Locatie:
YoungCapital
Aquarius – Siriusdreef 12
Hoofddorp

Aanmelden
Via deze pagina leest u meer over de bijeenkomst en kunt u zich aanmelden. Bent u nog niet bekend met Human Talent Network? Dan is deelname aan de eerste bijeenkomst kosteloos.

Over Human Talent Network
Human Talent Network is speciaal gericht op Human Resources managers en professionals, die kennis willen delen en vermenigvuldigen met collega’s binnen en buiten hun eigen branche. Human Talent Network organiseert jaarlijks vier bijeenkomsten. De bijeenkomsten staan bekend om het informatieve en informele karakter en de krachtige netwerkfunctie die daar van uitgaat. De bijeenkomsten worden daarbij ondersteund door een groot aantal inspirerende sprekers uit verschillende branches.
Publicatiedatum: 19 september 2017
Meer over deze bijeenkomst?
Marieke Harderwijk+31 (0)79-3631680
Stel een vraag