Onze vestigingen
Amsterdam
020-4084010
s-Hertogenbosch
073-7511716
Utrecht
030-6701570
Zoetermeer
079-3631680

HR Live - Den Haag

Evenementdatum: 11 oktober 2018

HR Live is het leukste en meest kennisintensieve HR-event van het jaar. Bij HR Live draait alles om de vakinhoud. Centraal op HR Live staat de kennisoverdracht van thought leaders, het verbinden en het onderling netwerken. Op 11 oktober is er keuze uit zo’n 50 workshops. En mocht je even geen zin hebben in het volgen van een workshop, dan kan je op het gezellige HR Live terras collega’s ontmoeten en je HR-netwerk uitbreiden onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Thema duurzaamheid en innovatie
Maatschappelijke en technische ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Willen organisaties overleven, dan moeten ze continu innoveren met werknemers die langer moeten doorwerken. Grote uitdagingen voor HR dus. Daar kun je best wel wat hulp bij gebruiken. HR Live wijst daarin de weg. Eén dag HR Live en je bent weer helemaal bij.

Workshops verzorgd door Compagnon:
Compagnon verzorgt deze dag een tweetal workshops

Retentie in 2019, door Margot van Opstal
De toenemende spanning op de arbeidsmarkt maakt het behoud (oftewel: retentie) van medewerkers in 2019 nóg belangrijker. Het werven van nieuwe medewerkers zonder oog te hebben voor het behoud van je huidige mensen, is dweilen met de kraan open. Niet voor niets is de employer journey een hot topic aan de HR-tafel. En steeds meer organisaties geven invulling aan duurzame inzetbaarheid, waarbij nog vaak de nadruk wordt gelegd op vitaliteit (gezondheid) van medewerkers of vooral regelingen worden getroffen voor oudere medewerkers. Toch zou duurzame inzetbaarheid iets moeten zijn voor alle medewerkers. Of beter gezegd: ván alle medewerkers.
Want tegelijkertijd weten we dat verandering de enige constante is op de arbeidsmarkt. Met de crisisjaren vers in het geheugen weten we dat de bomen niet tot in de hemel blijven groeien. Daarnaast is wendbaarheid van medewerkers nodig omdat ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen en daarmee organisaties continue zichzelf opnieuw moeten uitvinden. Niet lang geleden waren grote reorganisaties inclusief verplichte uitstroom aan de orde van de dag. Hoe kunnen we dit voorkomen bij een volgende periode van economische tegenslag terwijl we nú medewerkers willen behouden? Waarmee kunnen we medewerkers helpen om wendbaar te zijn? Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers zich blijven ontwikkelen om van meerwaarde te blijven in veranderende organisaties?
Kortom, hoe gaan we het dak repareren nu de zon schijnt? In deze workshop inzicht en handvaten voor een succesvolle retentie-aanpak in 2019.

Recruitment in 2019, door Nathalie van Doesum
Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van recruitment en wat staat er op de recruitmentagenda voor het komende jaar? Hoe ga je om met deze uitdagende arbeidsmarkt met een groeiende economie, toenemende vergrijzing en een war for talent binnen veel beroepsgroepen? Hoe blijf je op de hoogte in deze tijd van technologische vernieuwingen en start-ups die in snel tempo de markt veroveren? Hier!
In deze workshop word je meegenomen in de trends en ontwikkelingen binnen recruitment en krijg je beeld bij wat er thuishoort op de jaarkalender Recruitment 2019.

Wanneer
HR Live vindt plaats op 11 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag. De deuren zijn geopend van 10.00 - 16.00 uur. Als bezoeker kan je je nu inschrijven voor dit unieke en enerverende kennisevent.

Locatie
De Fokker Terminal is een mooie niet alledaagse, industriële omgeving. Uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid.
Nieuwsgierig? Kijk dan verder op de website van HR Live. 

Publicatiedatum: 12 januari 2018
Meer over deze bijeenkomst?
Marieke Lansdaal+31 (0)79-3631680
Stel een vraag