Onze vestigingen
Amsterdam
020-4084010
s-Hertogenbosch
073-7511716
Utrecht
030-6701570
Zoetermeer
079-3631680

Employer Branding Summit - Haarlem

Evenementdatum: 2 november 2017
Op 2 november organiseert Recruiters United de Employer Branding Summit. Het thema van dit jaar is ‘een merkwaardige candidate experience’. Er zijn reeds drie internationale keynote speakers weten vastgelegd. Ook zijn er diverse break-out sessies en is er volop gelegenheid om te netwerken.

Drie internationale keynote speakers
Sjoerd Gehring is Johnson & Johnsons Global Vice President of Talent Acquisition en verantwoordelijk voor de internationale strategie van Talent Acquisition, waar de candidate experience een belangrijk onderdeel van uit maakt. Hij laat ons zien hoe zij binnen J&J vanuit deze strategie een doorvertaling naar de praktijk hebben gemaakt en welke successen en leerpunten daaruit zijn gekomen.
  
Elaine Orler is een veelgevraagde en gerenommeerde spreekster uit Amerika op het gebied van Talent Acquisition. In 2011 heeft zij The Talent Board opgericht. Dit platform doet, voor grote en kleine organisaties, wereldwijd, onderzoek naar de candidate experience en benchmarkt organisaties op basis van dit onderzoek en geeft advies hoe deze te verbeteren. Zij neemt ons mee in de verwachtingen die kandidaten hebben, de verschillen tussen generaties en diverse werelddelen.

Svante Randlert is Zwedens meest gevraagde adviseur en spreker op het gebied van leiderschap. Zijn stelling is dat uw persoonlijke instelling bepaalt of u in staat bent de juiste mensen in de markt aan te trekken, voor uw organisatie te winnen en te laten ontwikkelen. En bepaalt of u een succesvolle of minder succesvolle organisatie bent. Want de medewerkers zijn de grootste factor tot succes, aldus Svante. Op prikkelende en inspirerende wijze maakt hij u bewust van uw rol in een succesvolle candidate experience.

Op www.employerbrandingsummit.nl leest u meer over het programma.

Datum, tijden en locatie
Datum: 2 november 2017
Tijden: 09:30 - 18:00 uur
Locatie: Philharmonie, Lange Begijnestraat 11, Haarlem

Aanmelden
Via deze pagina kunt u zich aanmelden.
Publicatiedatum: 19 september 2017
Meer over deze bijeenkomst?
Marieke Harderwijk+31 (0)79-3631680
Stel een vraag