Onze vestigingen
Amsterdam
020-4084010
s-Hertogenbosch
073-7511716
Utrecht
030-6701570
Zoetermeer
079-3631680

Leergang Recruitment - Ermelo

Evenementdatum: 5 november 2018
Na de eerste drie succesvolle opleidingen, start op maandag 5 november alweer de vierde Leergang Recruitment. Recruitment is een vak! Een vak waarin je succesvol wordt als je de basisprincipes kent en leert beheersen. In deze praktische opleiding recruitment van 2 x 2 dagen leer je wat recruitment is, hoe je succesvol kunt searchen, verleiden en interviewen. Dat leer je van de beste docenten en trainers uit de recruitmentpraktijk. Alles voor een vliegende start om kandidaten te vinden en in beweging te brengen naar de volgende stap in hun loopbaan.

Een moderne aanpak
In de opleiding gaan we uit van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. Dat betekent dat je ook een intake krijgt en dat wij jouw motivatie toetsen om deel te nemen aan de opleiding. Verder verwerken we in de opleiding veel moderne recruitmenttooling, data, search, de vacatureverbeteraar en bewezen technieken zoals VIF en STAR.

Dit doen we:
Maximaal 18 personen kunnen deelnemen
In 2 keer 2 dagen (incl. 2 overnachtingen)
Altijd 2 docenten op de groep
Veel interactie, oefeningen en intervisie
Voorafgaand en tussen de trainingsdagen opdrachten en oefeningen
De beste praktijktrainers met bewezen trackrecord
Wij bouwen met je aan een nieuwe generatie recruiters (incl. teambuilding)
De kwaliteitsgarantie van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Leerdoel
Het belangrijkste leerdoel dat wij nastreven is dat wij jou in 9 dagdelen en extra opdrachten, de basis geven om een vakvolwassen gesprekspartner te zijn voor opdrachtgever en kandidaat. Je kent alle uitgangspunten en basisregels beter dan de gemiddelde recruiter en weet dit direct en praktisch door te vertalen naar meer wervingssucces. Naast 4 intensieve dagen van persoonlijke groei, vakinhoudelijke kennis en inspiratie is er aandacht voor lachen en netwerken. We zijn natuurlijk wel recruiters.

Tijden en locatie
Maandag 5, dinsdag 6, maandag 26 en dinsdag 27 november te Ermelo.

Investering
€2695,- Wanneer je zich samen met een collega van dezelfde organisatie inschrijft, ontvang je bij gelijktijdige aanmelding eenmalig €390,- korting. Gebruik hiervoor bij inschrijving de actiecode combi-leerrec

Aanmelden
Via deze pagina lees je meer over de bijeenkomst en kun je je aanmelden.Publicatiedatum: 26 juni 2018
Meer over deze bijeenkomst?
Marieke Lansdaal+31 (0)79-3631680
Stel een vraag